houtwerkreiniging nederhorst den berg

Houtwerkreiniging Nederhorst den Berg

Houtwerkreiniging Nederhorst den Berg – Het houtwerk van uw woning of bedrijfspand heeft heel wat te lijden onder het Nederlandse klimaat. Weersinvloeden, zoals sneeuw, wind en regen tasten het hout én de verf aan. Dit geeft al snel een onverzorgde uitstraling. Daarom is het erg belangrijk dat u jaarlijks het houtwerk van uw woning of kantoorpand schoonmaakt. Wij nemen de houtwerkreiniging graag voor u uit handen zodat uw houtwerk er weer als nieuw uit ziet.

houtwerkreiniging nederhorst den berg houtwerkreiniging nederhorst den berg goedkoop

Voordelen van houtwerkreiniging

Het schoonmaken of houtwerk reinigen, zoals kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, gevelbekleding en meer, kent drie belangrijke voordelen:

√ Het versterkt het hout en daarmee je woning of bedrijfspand
√ De verf blijft langer goed waardoor er minder schilderbeurten nodig zijn
√ Het verwijdert groene aanslag, wat zorgt voor een verzorgde uitstraling

Met andere woorden, houtwerkreiniging versterkt de uitstraling en conditie van uw woning of werkpand.

Jaarlijkse bescherming

Voor een optimaal onderhoud van uw woning of bedrijfspand adviseren we om minimaal één keer per jaar het houtwerk te reinigen. Wij kunnen de houtwerk reiniging voor u uit handen nemen. We zullen eerst een grondige inspectie uitvoeren om te kijken welke delen extra onderhoud nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld extra aangetast zijn door wind of regen. Na de aanpak met je doorgesproken te hebben gaan we zorgvuldig aan de slag met het houtwerk reinigen.

houtwerkreiniger nederhorst den berg houtwerkreiniger nederhorst den berg goedkoop

Onderhoudsabonnementen

Naast het reinigen van uw houtwerk kunnen we nog veel meer voor u uit handen nemen. Bij ons is het mogelijk om zelf een onderhoudspakket samen te stellen zodat uw woning of bedrijfspand in topvorm blijft. We zullen vervolgens duidelijke afspraken maken over vaste momenten voor onze werkzaamheden.

Wij zijn werkzaam in Hilversum, Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Vreeland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Loenen aan de vecht.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om houtwerkreiniging aan ons uit te besteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

E. de Boer Glazenwasserij | ewalddeboer@live.nl +31 6 55390254