Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing – glazenwassen is een vak, een vak wat door specialisten uitgevoerd dient te worden. E. de Boer Glazenwasserij beschikt over specialistische glazenwassers met oog voor dit vak. Glazenwassers die meedenken met uw wensen en behoeften. Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand en ook voor de staat van het onderhoud ervan. Het is dus van groot belang dat de ramen regelmatig, goed en grondig gedaan worden. Omdat daarmee veel grotere kostenposten vermeden of tenminste uitgesteld kunnen worden.

Zo onderscheiden wij ons als glazenwasser op dit gebied door kwaliteit en service te bieden. De ramen worden met de hand gelapt en wij dragen er zorg voor dat bij elke wasbeurt het houtwerk en de kozijnen worden schoongemaakt.

glasbewassing Glasbewassing goedkoop

Graag bespreken we met u wat wenselijk is voor uw binnen- en buitenbeglazing. Daarnaast bekijken wij wat de veiligste methode en beste frequentie voor uw pand is. Wij kunnen op regelmatige basis bezoeken. U spreekt met ons af hoe vaak u wenst dat wij langskomen en wij nemen dit vervolgens op in onze planning.

Wij staan voor klaar voor particulieren en bedrijven zoals gemeenten, woningcorporaties en vastgoedondernemingen om 24/7 glasbewassing en reiniging te verzorgen. E. de Boer Glazenwasserij: professioneel en persoonlijk.

Wij zijn werkzaam in Hilversum, Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Vreeland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Loenen aan de vecht.

Bent u op zoek naar professionele glasbewassing? Voor een offerte kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met ons via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

E. de Boer Glazenwasserij | ewalddeboer@live.nl +31 6 55390254