gotenreiniging nederhorst den berg

Gotenreiniging Nederhorst den Berg

Gotenreiniging Nederhorst den Berg – Jaarlijks keert het terug: het schoonmaken van uw dakgoten. Wist u dat veel ellende kan ontstaan door vallende bladeren? U herkent het vast, afvoer verstopt, goot loopt over, muur wordt nat, waardoor lekkages kunnen ontstaan, binnen worden de muren nat, schimmelvorming, houtrot. En dat is nog niet alles: bladrest zorgt voor verzuring in de goot, waardoor uw groot wordt aangetast! Een lekkende goot is het gevolg.

Ook gotenreiniging behoort tot onze klasse. Door elk jaar uw goten te reinigen bespaart u zich een hoop mogelijke ellende die kan ontstaan door waterschade. Afhankelijk van de verontreinigende factoren om uw huis worden de goten 1 a 2 maal per jaar gereinigd.

gotenreiniging nederhorst den berg gotenreiniging nederhorst den berg goedkoop

Een jaarlijkse reiniging- en controlebeurt uitgevoerd door onze vakman voorkomt veel problemen. Ons advies is: laat uw dakgoot vakkundig reinigen!

De veiligste manier is natuurlijk om dit karwei uit te besteden. Ons team staat graag klaar voor u. Eventuele noodzakelijke reparaties worden dan meteen opgelost.

Niet iedereen is in staat om zelf de dakgoot te reinigen, voor ons maakt het niet uit of het gaat om het reinigen van dakgoten van een particuliere woning of om vele tientallen woningen van bijvoorbeeld een Woningbouwvereniging of Vereniging van Eigenaren. Wij hebben de beschikking over de juiste materialen en het vakmanchap om dit voor u uit te voeren.

Klik op Contact om meer informatie te vragen of een geheel vrijblijvende offerte.

Dakgoten zijn van essentieel belang om het regenwater af te voeren. Dakgoten reinigen is veelal een lastige klus. Als u te laat bent lopen de goten over, of de riolering raakt verstopt. Het is zaak uw dakgoten goed te onderhouden want overlopende goten kunnen ernstige waterschade veroorzaken.

Informeer vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag!

Wij staan voor klaar voor particulieren en bedrijven zoals gemeenten, woningcorporaties en vastgoedondernemingen om 24/7 gotenreiniging te verzorgen. E. de Boer Gotenreiniging in Nederhorst den Berg : professioneel en persoonlijk.

Gotenreiniging Nederhorst den Berg en omgeving

Wij zijn werkzaam in Hilversum, Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Vreeland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Loenen aan de vecht.

Bent u op zoek naar een professionele gotenreiniger in Nederhorst den Berg ? Voor een offerte kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met ons via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

E. de Boer Glazenwasserij | ewalddeboer@live.nl +31 6 55390254