glazenwasser bussum

Glazenwasser Bussum – Ewald de Boer uw vaste glazenwasser 

Glazenwasser Bussum – Ewald de Boer levert u een helderschoon resultaat, glanzende en streeploos schone ramen tegen een aantrekkelijk tarief. Schone ramen geven uw woning of bedrijfspand weer een frisse en verzorgde uitstraling.  Wij leveren een snelle service en werken tot het uiterst zeer nauwkeurig. Kies daarom voor Ewald de Boer als uw vaste glazenwasser in Bussum!

U zoekt iemand voor het ramenlappen die kwaliteit levert, snel werkt en betrouwbaar is. Voor al deze eisen, kunt u bij ons terecht. E. de Boer Glazenwasser Bussum heeft jarenlang ervaring door haar kwaliteitsvolle dienstverlening met het glazenwassen op diverse gebouwen. De ramen worden door onze glazenwasser met de hand gelapt en de kozijnen worden afgenomen. Ook houten of kunststof kozijnen krijgen tijdens de glasbewassing een passende behandeling. Op verzoek kunnen we tevens uw houtwerk schoonmaken en uw goten reinigen. 

glazenwasser bussum glazenwasser bussum goedkoop

Naast glasbewassing verzorgen wij namelijk ook houtwerkreiniging en gotenreiniging. Dit verlengt de levensduur van uw gebouw en houdt de onderhoudskosten laag. Naast het reinigen van ruiten kunt u bij ons ook terecht voor het schoonhouden van glazen wanden, serres en etalages. Geen plek zo moeilijk te bereiken of onze glazenwassers weten het glaswerk weer helder en schoon te krijgen.

Waarom kiezen voor E. de Boer Glazenwasserij?

√ Betrouwbaarheid
√ Snelle service
√ Geen voorrijkosten
√ Flexibel
√ Professioneel en persoonlijk

Wij vragen geen voorrijdkosten en bieden snelle service. Wij werken veel in Het Gooi en Vechtstreek en zorgen altijd voor een uitstekend resultaat. E. de Boer Glazenwasserij maakt vakkundig en betaalbaar schoon. Talloze tevreden particulieren en bedrijven hebben blijvend vertrouwen in ons. We gaan graag ook voor u aan de slag!

Ook met spoed kunt u bij ons terecht als er haast geboden is. Vanwege ons flexibele en dynamische karakter staan wij als uw glazenwasser altijd paraat.

Glazenwasser Bussum nodig?

Wij staan voor klaar voor particulieren en bedrijven zoals gemeenten, woningcorporaties en vastgoedondernemingen om 24/7 glasbewassing en reiniging te verzorgen. E. de Boer Glazenwasserij: professioneel en persoonlijk.

glazenwasser bussum 2

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser? Voor een offerte kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met ons via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

E. de Boer Glazenwasser Bussum | ewalddeboer@live.nl +31 6 55390254